Entry-header image

Opplevelser

Opplevelser


SELSKAPSLOKALER

Selskapslokaler til alle anledninger

I Enningdalen ligger Gribsrød gård. På gården er det en låve som ble bygget for over 100 år siden og brukes i dag til arrangementer. Låven er 370 kvadratmeter og har plass til flere hundre personer.

Down On The Farm passer ypperlig for konferanser, møter, ledersamlinger, kick-off, konserter, 4H-leir, speiderleir, sommerfest og bil/motorsykkeltreff. Lokalet og området rundt gården er også perfekt for bryllup og andre viktige markeringer i livet. Velkommen til en hyggelig stund hos oss.

Fasiliteter på området

Barer
Partyrom
Scener
Prosjektor
Dansegulv
Langbord
Uteområde
Parkering

En av fordelene ved å leie Down On The Farm som selskapslokale, er at vi er fleksible og kan tilrettelegge for deres ønsker. Du får et skreddersydd arrangement som passer til deres behov, både med tanke på tidspunkt for servering, hvordan lokalet skal pyntes.

Lokalet er fleksibelt med to scener og full skjenkebevilling, og leies eksklusivt slik at du kan dele det opp etter behov.

SKREDDERSYDD ARRANGEMENT

Fleksibilitet

CATERING

Stort utvalg av retter

Vi samarbeider med en av distriktets beste leverandører av cateringtjenester for å gi deg en unik opplevelse hos oss. De har en rekke spennende temabuffeter og serverer mat for enhver anledning.

Om du skal arrangere et lite møte eller skal ha et stort selskap er vi klar til å levere førsteklasses mat til deg. Kontakt oss for å diskutere mulighetene.